Στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού του Ελληνικού Αρκαδίας, εναρμονισμένο με τη φύση, βρίσκεται το Natural Boutique Hotel & Spa ΕΛΑΦΟΣ. Χτισμένο από πέτρα και ξύλο, τηρώντας πιστά την Αρκαδική αρχιτεκτονική, προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές στιγμές ηρεμίας και ποιότητας. Με σεβασμό προς το περιβάλλον, το ξενοδοχείο μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό υψηλής ενεργειακής απόδοσης και αντλίες θερμότητας τελευταίας τεχνολογίας. Με ξύλινα παραδοσιακά κουφώματα, πολύ καλή θερμομόνωση και λαμπτήρες τεχνολογίας LED, διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης υψηλής κλάσης, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης οικολογικής συνείδησης.

Τα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης που χρησιμοποιούνται στα δωμάτια είναι βιολογικά, τα χαρτικά είναι οικολογικά και τα λευκά είδη πλένονται με βιολογικά άοσμα απορρυπαντικά. Παροτρύνουμε τους επισκέπτες μας να συμβάλουν στην ανακύκλωση των απορριμμάτων.Φροντίζουμε για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο, με φυσικά στρώματα και προϊόντα ύπνου Coco-Mat. Η περιποίησή σας γίνεται με φυσικά προϊόντα ομορφιάς APIVITA, τόσο στα δωμάτια, όσο και στους χώρους του spa.

Στους άνετους χώρους του ξενοδοχείου μας, μπορείτε να γευτείτε τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.  Απολαύστε ένα espresso στην αυλή μας ή ένα τσάι με μανταρίνι και τζίντζερ στο ξύλινο πατάρι συντροφιά με επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ. Το βράδυ χαλαρώστε πίνοντας ένα ποτήρι κρασί δίπλα στο τζάκι ή ένα κοκτέιλ στο μπαρ του ξενοδοχείου. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βόλτα στα σηματοδοτημένα παλαιά μονοπάτια ή με rafting στον ποταμό Λούσιο. Το ποδήλατο είναι πάντα μια καλή επιλογή για μια βόλτα στο χωριό. Αν είστε κουρασμένοι, μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες spa του ξενοδοχείου.
×

Log in